Aanvraag Golfdag/Clinic
Hieronder kun je de wensen aangeven voor de golfdag of clinic. Vul het formulier in en binnen 3 werkdagen krijg je van ons bericht.
Voor vragen zijn we bereikbaar via 036 52 191 32 (keuze marketing en events), aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.
Bij de omschrijving staan de horeca-arrangement keuzes uitgeschreven, zodat je meer informatie hebt bij uw keuze.
SPELREGELS VOOR GASTEN (klik hier om te openen)
- De Caddiemaster beslist of de golfdag/clinic in de baanplanning past
- Past je golfdag/clinic in de baanplanning, dan ontvang je een offerte
- Ben je akkoord met de offerte, dan ontvang je een betaallink of factuur voor de aanbetaling van 50%. Na betaling is de boeking definitief
- Tot uiterlijk twee weken voor aanvang kun je het definitieve aantal deelnemers doorgeven. Dit is het aantal dat minimaal in rekening wordt gebracht. Meer deelnemers mag. Minder deelnemers wordt niet verrrekend
- Alle deelnemers van een golfdag moeten in bezit zijn van een handicapbewijs. Uiterlijk één week voor aanvang geef je via mail de GSN-nummers van alle deelnemers door, zodat wij deze in de baanplanning kunnen zetten
- De maximale flighthandicap bij de golfdag is 108
- Het gebruik van de handicart kost € 30,- per handicart. Wanneer de gebruikers lid zijn van de Stichting Handicart kunnen zij tegen gereduceerd tarief via mijnhandicart.nl reserveren
- Om bij de golfdag de doorloop in de baan te bevorderen adviseren wij: dames spelen van rood. Heren met handicap hoger dan 40 spelen ook van rood. Heren met een handicap lager dan 40 spelen van blauw.
SPELREGELS VOOR LEDEN (klik hier om te openen)
- De Caddiemaster beslist of een groep in de baanplanning past
- Een ledengroep is een groep waarvan 50% of meer van de deelnemers lid zijn van Almeerderhout
- Leden kunnen één keer per jaar een reservering maken voor zo’n ledengroep. De spelers die meedoen, gebruiken daarmee hun jaarlijkse ledengroep-mogelijkheid
- Bij het boeken van een ledengroep hoort een horeca-arrangement
- Een externe groep is een groep waarvan 50% of meer van de deelnemers niet lid zijn van Almeerderhout
- Een externe groep kan worden aangevraagd door leden. Dit is niet gemaximeerd tot één keer per jaar, zoals een ledengroep.
OMSCHRIJVING VAN DE HORECA-KEUZES
Lunchpakket
- 2 bolletjes ham/kaas
- candybar (zoals Mars of Snicker)
- flesje water
Uitgebreid:
- met banaan
Lunchtrio
- Pistolet met kaas of ham
- Soep van de dag
- Broodje kroket
- Melk en jus d’orange in karaf op tafel
Lunchbuffet
- Melk, karnemelk en jus d’orange
- Bananen of appels in fruitmand
- Oerbroden en bolletjes, wit en bruin
- Ham, kaas, brie en kipfilet
- Honing
- Tomaatjes gesneden
- Komkommer gesneden
- Soep van de dag
- Rundvleeskroket
- Koude pastasalade
- Gekookte eitjes
- Boter
- Papieren zakjes om eventueel iets in mee te nemen
Uitgebreid lunchbuffet met al het bovenstaande en extra:
- Luxe broodbeleg (zalm, parmaham etc.
- Verse sapjes
- Yoghurt met fruit
- Luxe kazen ( brie, camembert etc.)
Indisch buffet
- Jasmijn rijst
- Nasi Goreng (vegetarisch)
- Rendang (rund)
- Saté ajam (kip)
- Sambal Goreng (boontjes)
- Gado Gado (groentes met lichte satesaus)
- Sambal Telor (eieren)
- Atjar Ketimun (komkommer)
- Kroepoek
- Seroendeng (pinda’s)
- Sambal
Dessert:
- Spekkoek en vanille-ijs
Uitgebreid: Indisch buffet met extra:
- Babi ketjap (varken)
- Spekkoek en vanille-ijs
Chinees buffet
Warm:
- Mihoen
- Rijst
- Tjap tjoy
- Kabeljauw zoetzuur
- Babi pangang
Koud:
- Kroepoek
- Komkommer salade
- Chinese koolsalade
- Atjar
Met dessert:
- Lychees met vanille-ijs
Uitgebreid: Chinees buffet met extra:
- Foe yong hai
- Lychees met vanille-ijs
Frans buffet
Warm:
- Aardappelgratin
- Ratatouille
- Bouillabaisse
- Coque au vin
Koud
- Salade nicoise
- Aardappel witlof
- Chevre salade
- Brood, smeersels
Met dessert:
- Dame Blanche, vanille-ijs met chocoladesaus
Uitgebreid: Frans buffet met extra:
- Boeuf bourguignon
- Dame Blanche, vanille-ijs met chocoladesaus
Italiaans buffet
Warm:
- Geroosterde aardappelen
- Tortellini, ricotta, spinazie
- Gehaktballetjes, tomatensaus, mozzarella
- Siciliaanse vispan
Koud:
- Tramezzini ham, kaas, mayo, champignons
- Tramezzini tonijn, ei
- Salade Caprese, mozzarella met tomaat
- Brood, smeersels
Met dessert:
- Panna cotta met roodfruit
Uitgebreid: Italiaans buffet met extra:
- Carpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
- Panna cotta met roodfruit
Mediterraans buffet
Warm
- Provençaalse kriel
- Geroosterde groente
- Zalm, broccoli, knoflook
- Kip, champignons, tomaat, witte wijn, olijven.
Koud:
- Griekse salade
- Caprese
- Pasta pesto salade
- Brood smeersels
Met dessert:
- Pastel de nata met vanille-ijs
Uitgebreid: Mediterrans buffet met extra:
- Albondigas, gehaktballetjes in tomatensaus
- Pastel de nata met vanille-ijs
BBQ
- Warm gerookte zalmzijdes met wasabi furikaki kruiden
- Caesar salade met warm gerookte kip of vega
- Spiezen van garnalen met knoflookolie
- Scotch egg; met bacon gewrapte gehaktstaaf, vulling van ei en BBQ-glaze
- Bavette van Black Angus-rund met chimichurri
- Diverse salades en gegrilde groentes
- Frites
- Stokbrood
- Smeersels/sauzen